Image skincare

Age later

Image skincare

“Tutustuttuamme Image Skincare hoitolasarjaan, tiesimme löytäneemme jotain poikkeuksellisen hyvää, mikä kuuluisi jokaisen laadukkaan hoitolan hoitavaksi tuotesarjaksi. Image Skincaren tuotelinjat hipovat mielestämme täydellisyyttä!”

Image Skincare on USA:n nopeimmin kasvava kosmeseuttinen ihonhoitosarja, eikä suotta. Siinä missä muut ovat nyt tuoneet tuotteisiinsa ensimmäiset kasvien kantasolut, Image Skincare käyttää niitä tuotteissaan jo kymmentä erilaista.

 

Kirkastavaa C-vitamiinia Image-tuotteet sisältävät jopa neljässä eri muodossa. Ainutlaatuinen – vain Image Skincarella käytössään oleva – vektoriteknologia vapauttaa tuotteista vaikuttavia kosmeettisia aineita ihoon 48h ajan, normaalin 24h sijaan. Image-tuotteet ovat siis paitsi äärettömän tehokkaita, myös vaikutukseltaan poikkeuksellisen pitkäkestoisia.

IMAGE SKINCARE -TUOTTEISSA ON KÄYTETTY KORKEITA PITOISUUKSIA VAIN PUHTAIMPIA JA TEHOKKAIMPIA RAAKA-AINEITA:
retinoli, peptidit, kantasolut, C-vitamiini, AHA-ja BHA-hapot

KOSMETIIKAN KYSEENALAISUUKSIA; petrokemian tuotteita, väriaineita, hajusteita tai parabeeneja, SARJA EI SISÄLLÄ LAINKAAN

SARJAN TUOTTEET ON VÄRIKOODATTU HELPOSTI OPITTAVIKSI, MYYTÄVIKSI JA MUISTETTAVIKSI.

Myös vaativampaan hoitolatyöhön.

SARJA TARJOAA HOUKUTTELEVASTI JOKAISELLE JOTAKIN

– hoitoloiden asiakkaille runsaasti erilaisten ihotyyppien ja ihonhoidon haasteiden tuotteita
– ammattilaiselle laadukkaimpia kustomoitavia hoitavia tuotevaihtoehtoja myös vaativampaan hoitolatyöhön.

Image skincaren laatu omaan hoitolaasi?

Image Skincare ihonhoitosarjassa on otettu huomioon kaikki se oleellinen, mitä nykyaikainen kauneushoitola voi kasvohoidoissa ja kotihoitotuotteissa tarvita. Tilaa meiltä hoitolaasi tarkempaa tuoteinfoa ja katso, oletko kanssamme samaa mieltä. Perehdytämme koulutuksissamme lukuisiin IMage Skincare hoitosarjojen saloihin ja jaamme parhaat vinkkimme oikean hoitolatyön kokemuksien pohjalta. Pidämme huolta, että olet perillä myös Image Skincare tuotesarjojen uutuuksista.

Kirjautuminen ammattilaisten verkkokauppaan