cropped-logo-1024x637-1024x637

Image now. Age later.

Image skincare. Ikäänny myöhemmin.

Image Skincare on USA:n nopeimmin kasvava kosmeseuttinen ihonhoitosarja, eikä suotta. Siinä missä muut ovat nyt tuoneet tuotteisiinsa ensimmäiset kasvien kantasolut, Image Skincare käyttää niitä tuotteissaan jo kymmentä erilaista.

Kirkastavaa C-vitamiinia Image-tuotteet sisältävät jopa neljässä eri muodossa. Ainutlaatuinen -vain Image Skincarella käytössään oleva- vektoriteknologia vapauttaa tuotteista vaikuttavia kosmeettisia aineita ihoon 48h ajan, normaalin 24h sijaan. Image-tuotteet ovat siis paitsi äärettömän tehokkaita, myös vaikutukseltaan poikkeuksellisen pitkäkestoisia.

Sarjan tuotteet on värikoodattu helposti opittaviksi, myytäviksi ja muistettaviksi. Edullisilla matkapakkauksilla tuotteisiin tutustuminen on tehty kuluttajille helpoksi. 

Image Skincare -tuotteissa on käytetty korkeita pitoisuuksia vain puhtaimpia ja tehokkaimpia raaka-aineita:

  • retinoli
  • peptidit
  • kantasolut
  • C-vitamiini
  • AHA-ja BHA-hapot

Kosmetiikan kyseenalaisuuksia; petrokemian tuotteita, väriaineita, hajusteita tai parabeeneja, sarja ei sisällä lainkaan.

Image Skincare ihonhoitosarjassa on otettu huomioon kaikki se oleellinen, mitä nykyaikainen kauneushoitola voi kasvoihoidoissa ja kotihoitotuotteissa tarvita. Siksi Image Skincare hipoo mielestämme täydellisyyttä. Tilaa meiltä hoitolaasi tarkempaa tuoteinfoa ja katso, oletko kanssamme samaa mieltä.

Image Skincaren kuluttajille suunnatun verkkokaupan löydät täältä.