Nordic Tan

suihku­rusketus­tuotteet
Norjasta

“Nordic Tan suihkurusketusaineet ovat raikas tuulahdus suoraan Norjasta. Tuotteet sisältävät ihoa hoitavia ja helliviä pohjoismaisia ainesosia, kuten mustikkauutetta. Rusketussävyt on kehitetty erityisesti pohjoismaiselle vaalealle iholle pyrkien neutraloimaan pohjoismaiselle iholle ominaisia punertavia ja vaaleanpunaisia sävyjä.”

Nordic Tan

Norjalaisen Spraytanhusetin luomat Nordic Tan sprayrusketustuotteet tekevät pohjoismaiselle vaalealle iholle upeita sävyjä. Suihkurusketus on säilyttänyt suosionsa ja kaunis päivetys tahdotaan yhä useimmin viimeiseksi kauneuden silaisuksi juhlapäiviin ja lomamatkoille.

Valkoimassa on kaksi suihkurusketussävyä

EMBLA
Taikapähkinää, aloe veraa ja pohjoismaista mustikkauutetta sisältävä suihkuruskeytustuote, joka on täynnä antioksidantteja ja A-, C- ja E-vitamiineja. Pohjoismaiselle vaalealle iholle luotu sävy on antaa luonnollisesti ruskettuneelle iholle – täydellisen ”kultaisen hehkun”. Emblan tärkeimpiä ominaisuuksia on neutraloida pohjoismaiselle iholle ominaisia punertavia ja vaaleanpunaisia sävyjä. Embla on erittäin nopeasti kuivuva sprayrusketus, jolla saat kauniin kestävän rusketuksen.

ISRID
Isrid on täydellinen väri heille, jotka haluavat syvemmän ja viileämmän sävyisen rusketuksen, tai joilla on jo iholla kultainen pohjasävy, eikä rusketukseen haluta enää ”lämmintä” ilmettä. Isrid sisältää pohjoismaisten ainesosien lisäksi luomusertifioitua arganöljyä, E-vitamiinia ja hikoilunkestäviä ainesosia. Isrid sopii erityisen hyvin kuntoilijoille, sillä siihen on lisätty ainesosia, jotka tekevät väristä paremmin hikoilua kestävän.

KAKSI UPEAA
SUIHKU­RUSKETUS­SÄVYÄ
ISRID ja EMBLA

Tarjoa sinäkin asiakkaillesi ihoa hoitava, pohjoismainen suihkurusketus

Päivetä asiakkaidesi iho pohjoismaisen luonnon puhtailla raaka-aineilla ja metsistämme löytyvillä rikkauksilla. Nordic Tan on ihana tuotelöytö Suomen kauneushoitoloihin! Liity Nordic Tan jälleenmyyjien joukkoon.

Kirjautuminen ammattilaisten verkkokauppaan