Radeq lab

sokerit

“Radeq Lab kehittämät sokerointituotteet vievät sokeroinnin uudelle tasolle. Radeq Labin sokerit ovat maailman ensimmäiset ihoa hoitavat, prebioottiset sokerit. INUFLEX TECHNOLOGY™ on Radeq Labin kehittämä ainutlaatuinen sokeritahnan valmistustekniikka, joka sisältää innovatiivisen sokerin, prebioottien ja glukonolaktonin yhdistelmän. Koko prosessi tapahtuu alemmassa lämpötilassa kuin tavallinen sokeritahnan valmistus. Tuloksena on karamellisoitumaton sokeritahna, jolla on erinomaiset joustavuus ja ihon mikrobiomia tukevat ominaisuudet.”

Radeq lab

Radeq Lab on kehittänyt kaksi ainutlaatuista sokeointisarjaa, jotka täyttävät taitavimpienkin sokeroijien odotukset. Sokeritahnat ovat ensimmäisiä ihoa hoitavia sokerointitahnoja maailmassa. Tuotteet ovat siis todellinen sokeroinnin seuraava taso.

CLASSIC LINE
Monosakkarideihin (fruktoosi, glukoosi) pohjautuvat klassiset sokeripastat ovat saaneet tunnustusta sokerointiasiantuntijoiden keskuudessa. Koostumus ilman sitruunahappoa (tai sitruunamehua) varmistaa neutraalin pH:n ja hellävaraisuuden iholle.

PREBIOTIC LINE
Alkuperäiseen INUFLEX TECHNOLOGY™ -tekniikkaan perustuva Premium Prebioottinen sokeritahna tukee terveen ihon mikrobiomin ylläpitoa epiloinnin aikana, mikä on globaali innovaatio. Tämä johtuu INULINE:n ja sikuriuutteen käytöstä tahnan koostumuksessa. Lisäksi sitruunahapon poistaminen reseptistä tekee tuotteesta erittäin ystävällisen iholle ja sen pinnalla eläville mikro-organismeille.

Kaikki tuotteemme ovat vapaita: parabeeneista, öljypohjaisista ainesosista, kuten parafiinista (mineraaliöljy), vaseliinista, fenoksietanolista, PEG:stä, synteettisistä väriaineista, sulfaattipohjaisista pinta-aktiivisista aineista (SLS, SLES) ja synteettisistä silikoneista.

Classic line

Sisältää 3 erilaista
sokeritahnaa

Prebiotic line

viisi hoitavaa sokeritahnaa
inuflex teknologialla

Vie sokerointi­palvelusi
uudelle tasolle

Kirjautuminen ammattilaisten verkkokauppaan