Revitalash®

Kehystä katseesi

“Kaunis syntytarina ja tuotteen tehokkuus ovat tehneet RevitaLashista maailmanlaajuisen hittituotteen. Erityisesti rintasyöpätutkimusta tukevat kampanjapakkaukset myydään hoitoloista loppuun nopeasti!”

 

Revitalash® cosmetics

RevitaLash® Advanced on maailman ensimmäinen -ja edelleen myydyin- silmäripsien hoitotuote. RevitaLash on hoitava väritön liner, joka tekee omat luonnolliset ripsesi näyttäviksi ja kauniiksi, ilman liimaa ja irto-osia.

 

Menestystuotteen rinnalle on vuosien varrella noussut myös muita luonnollista kauneutta korostavia tuotteita kuten RevitaBrow® Advanced kulmakarvojen hoitoaine, hiuksia vahvistavat tuotteet sekä ripsien ja kulmien korkealaatuista värikosmetiikkaa. RevitaLash Cosmeticsin todistetusti toimivat vahvistavat tuotteet saavat luottamaan omaan luonnolliseen kauneuteen – ne on luotu elävöittämään kehoa, mieltä ja sielua!

 

REVITALASHIN TARINA

RevitaLash®:in on kehittänyt silmälääkäri Tri Michael Brinkenhoff, lahjaksi rintasyövästä toipuvalle Gayle-vaimolleen.

 

Gaylen ripset olivat rankkojen sädehoitojaksojen seurauksena hauraat, harvat ja katkeilleet. Kuten kuka tahansa nainen, Gayle kärsi kauniiden ripsiensä menettämisestä.

Toimittuaan yli 25 vuotta silmälääkärinä, tohtori Brinkenhoff uskoi vankan kokemuksensa turvin voivansa kehittää tuotteen, jolla hänen vaimonsa ripset saataisiin taas näyttämään uudistuneen terveiltä, vahvoilta ja kauniilta.

Yhdessä kosmetiikka-alan kemistien kanssa Tri Brinkenhoff kehitti RevitaLash®:in, ripsien hoitoaineen, joka vain muutamien viikkojen käytön jälkeen sai Gaylen ripset näyttämään entistä kauniimmilta ja elinvoimaisemmilta. Uusi ja ainutlaatuinen kosmeettinen hoitotuote oli syntynyt ja RevitaLash® oli täydellinen nimi tälle ihmeelliselle tuotteelle!

Hyväntekeväisyys on yrityksellemme tärkeää; tuemme taloudellisesti mm. rintasyöpätutkimusta ja koulutushankkeita. PYSYVÄSTI PINKKI -lupauksellamme Revitalash® Cosmetics kunnioittaa perustajaansa Gayle Brinkenhoffia ja naisten maailmanlaajuisesti osoittamaa rohkeutta ja sinnikkyyttä tukemalla rintasyöpätietoisuutta, -tutkimusta ja koulutushankkeita lokakuun lisäksi myös ympärivuotisesti. 

Pysyvästi Pinkki-lupauksemme takaa, että osuus kaikista RevitaLash-tuotteiden myyntituotoista ohjataan aina rintasyöpä­tutkimushankkeisiin.

Tuo RevitaLash osaksi hoitolasi laadukasta valikoimaa

Luonnollinen kauneus on aina muodissa! RevitaLash Cosmeticsin tuotteet sopivat erinomaisesti hoitoloiden myyntimenestyjien, ripsi- ja kulmahoitojen, lisätuotteiksi. RevitaLash tuottaa vuoden eri teemoihin useita kausittaisia teemapakkauksia, jotka elävöittävät hoitolasi tarjontaa. Tervetuloa osaksi RevitaLashin maailmanlaajuista menestystarinaa! Ota yhteys ja kerromme lisää.

Kirjautuminen ammattilaisten verkkokauppaan