Xlash

Jokaiselle omalla kauneus­matkallaan

“Xlash lanseerattiin Skandinaviassa 2011 Xlash Eyelash Serum -ripsiseerumin myötä.
Nykyään Xlash-tuotteita myydään jo yli 30 maassa. Meille Fenix Beautylla on tärkeää tuoteperheen eurooppalaisuus ja hinta-laatu -suhde, mikä mahdollistaa tämän maailmanlaajuisen suosion saavuttaneen kauneusteknologian yhä useamman saataville.”

Xlash cosmetics

Xlash Cosmetics syntyi, kun ymmärsimme, ettei markkinoilla ole hellävaraista vaihtoehtoa kalliille ripsipidennyksille. Xlash-ripsiseerumilla on mahdollista saavuttaa pitkiltä ja tuuheilta näyttävät ripset ilman keinotekoisia ripsipidennyksiä tai omien ripsien vaurioittamista. Tuotteidemme teho ja turvallisuus on todistettu useissa kliinisissä tutkimuksissa.

Me Xlash Cosmeticsilla arvostamme ajatonta kauneutta enemmän kuin vaihtelevia kauneustrendejä. Uskomme vakaasti, että luontoäidillä on keinonsa. Siksi yhdistämme innovatiivisissa koostumuksissamme luonnollisia ainesosia moderneihin tieteellisiin teknologioihin. Kaiken tekemisemme ydin on halu valmistaa tuotteita, joiden avulla voit korostaa luonnollisen kauniina pidettäviä piirteitä. Kaikki tuotteemme on valmistettu ilman ärsyttäviä, voimakkaita kemikaaleja.

Tutustu edistyksellisiin tuotteisiin, joiden tuloksien puolesta puhuvat asiakkaat – ratkaisuja ripsille, kulmakarvoille, huulille
ja silmänympärysiholle

Xlash tuoteperheestä löydät ratkaisuja suursuosion saavuttaneen ripsiseerumin ohella myös kulmakarvoille, huulille ja silmänympärysiholle.

Xlash Eyelash Serum

Xlash-ripsiseerumilla on mahdollista saavuttaa pitkiltä ja tuuheilta näyttävät ripset ilman keinotekoisia ripsipidennyksiä tai omien ripsien vaurioittamista.

Liity Xlash jälleenmyyjien perheeseen

Xlashia vauhdittaa luja usko luonnollisen kauneuden voimaannuttavaan vaikutukseen. Vannomme ajattoman kauneuden nimeen käsi tieteen, menestyksen ja kestävän kehityksen pulssilla. Xlash on laajentanut ripsistä alkunsa saanutta tuotevalikoimaamme tukemaan koko luonnollisen kauneuden käsitettä. Xlash tuotteilla voit korostaa ripsien, kulmakarvojen ja huulten luonnollista kauneutta. Hanki Xlash tuoteperhe hoitolaasi.

Kirjautuminen ammattilaisten verkkokauppaan