Yumi™ beauty

Valitse paras

“Ripsien kestotaivutukset ja kulmien laminoinnit ovat jokaisen kauneushoitolan bestseller-hoitoja. YUMI™Lashes on markkinoiden hoitavin lash lift ja brow lift -menetelmä sisältäen enemmän hoitavia aineita kuin yksikään kilpaileva tuotemerkki! Tarjoa asiakkaillesi tuotemerkkien kilpailuviidakosta se paras. YUMI™Lashes on kehitetty, valmistettu ja sertifioitu Euroopassa.”

Yumi beauty

YUMI™ Beautyn tunnetut ja tunnustetut YUMI™Lashes ripsien kestotaivutus ja YUMI™Brows kulmien laminointi -menetelmät ovat maailmanlaajuisia markkinajohtajia jo yli 60 maassa. Fenix Beauty huolehtii YUMI™Lashes menetelmien koulutuksesta ja tarkasta hoitoprotokollasta, jota noudatetaan kaikissa YUMI™ -jälleenmyyjähoitoloissamme. Edellytämme koulutettavilta kauneudenhoitoalan peruskoulutusta. Näin turvaamme YUMI™-käsittelyt vain ammattilaisten käsiin.

YUMI™ Beauty tarjoaa jälleemyyjille myös muita korkeat laatuvaatimukset täyttäviä tuotteita. YUMI™ Nails ja YUMI™ Feet ovat nousseet monen hoitolan valikoimiin.

 

Yumi™ Lashes

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

YUMI™ koulutettuna ammattilaisena voit tarjota asiakkaillesi keratiinipohjaista ripsien kestotaivutusta, joka tuottaa uskomattomia tuloksia.

Yumi™ Brows

KULMIEN LAMINOINTI

Kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.  Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. 

Yumi™ Feet

JALKOJEN KOVETTUMAHOITO

Yksinkertainen ja kustannustehokas hoito kovettumille, vain kauneudenhoitoalan ammattilaisten käyttöön.

Yumi™ Nails

Uuden sukupolven keratiinihoidon sisältävä uraauurtava geelilakkauksien tuotesarja. YUMI™Nails tarjoaa täydellisen hoitosarjan ja valikoiman kauniita geelilakkoja.

Liity osaksi Yumi™-ammattilaisia

Liittymällä YUMI™ -tiimiin ansiomahdollisuutesi kasvavat ja voit toimia Yumi Lashes -asiantuntijana muun osaamisesi ohessa. YUMI™ -tuotteet ovat jo monen laadukkaan kauneushoitolan luottotuotteita.

Kirjautuminen ammattilaisten verkkokauppaan